PÅSTRYKES – strass i ljusrött (SS6)

kr15.00

4 i lager

Jämför
Artikelnr: 37823058 Kategori:

Beskrivning

Superfina, runda rainstones – eller strass. 2mm stora är de (SS6) och de stryks på. Kanske på kläder, eller scrapbooking. Sådan här fin strass passar till det mesta!!! Just dessa är röda och inte gröna som det kan se ut på bilderna, utan det gröna är baksidan. 

Om inte detta är precis vad du letar efter har vi allt du kan tänka dig inom scrapbooking och pyssel i vår butik. Så se till att kika in där!  ((Vi sammfraktar))

En stark rekommendation är att ni köper fler saker för att slippa en hutlöst dyr frakt. Shabby chic (och nu kan jag bara inte låta bli att vara putslustig) är lite Chubby också. Fy! Det var ganska kass, men tungt är det. Det finns fler auktioner i princip nu med andra Shabby Chic saker, och vill ni ha lite smycken eller pyssel, strass och annat så är det något som bara slinker med rent fraktmässigt. En vunnen auktion är 59:- i frakt, och allihop är 69:- sammanlagt. Till och med kuddarna kom upp i dyr frakt. Så för att ni inte skall missa detta efter en "lagom lång annons", så….

OBS! OBS! Samfrakt OBS! OBS!