50 st nya rhinestones – 10 färger 6.5mm

kr29.00

1 i lager

Jämför
Artikelnr: RSA30K3 Kategori:

Beskrivning

Nu har vi fått in lite nytt strass, utan hotfix och i akryl denna gång. Dessa stenar limmas alltså fast manuellt. Storleken är 6,5mm, och det finns många olika färger. För att ni skall få chansen att hitta er favorit, har vi satt ihop små testpaket och i detta blev det 5 stycken rhinestones i 10 olika färger. 50 stycken sammanlagt alltså.

I detta paketet har vi alltså:

5 svarta stenar

5 silverfärgade stenar (clear)

5 (grå)blå stenar (inte mörk, inte ljus)

5 ljusblå stenar

5 gröna stenar

5 röda stenar

5 lila stenar

5 rosa stenar

5 gula stenar

5 orange stenar

Alla alltså 6,5mm

Ett sista paket kommer upp senare ikväll, ett "kaospaket" med olika antal, huller om buller men med fler stenar sammanlagt. Så snart det hinns med kommer även större paket med 50 st av samma färg komma upp. Om ni vill se dessa blandade paket även i fortsättningen, då meddelar ni det medelst budgivning eller mail. Multilingual alltså 😉

En stark rekommendation är att ni köper fler saker för att slippa en hutlöst dyr frakt. Shabby chic (och nu kan jag bara inte låta bli att vara putslustig) är lite Chubby också. Fy! Det var ganska kass, men tungt är det. Det finns fler auktioner i princip nu med andra Shabby Chic saker, och vill ni ha lite smycken eller pyssel, strass och annat så är det något som bara slinker med rent fraktmässigt. En vunnen auktion är 59:- i frakt, och allihop är 69:- sammanlagt. Till och med kuddarna kom upp i dyr frakt. Så för att ni inte skall missa detta efter en "lagom lång annons", så….

OBS! OBS! Samfrakt OBS! OBS!

Mer information

Vikt0.007 g